Lliuraments i devolucións

Lliuraments dels productes (a desplegar)

Tots els productes oferts a través del lloc web: https://botigaextratimegirona.jhmsports.com.
Tenen dos tipus de lliurament.

 • Recollida Local:
  Extra Time Girona
  C/ migjorn, 24
  17458 Fornells de la Selva (Girona)
 • I

 • Enviament a l’adreça indicada en el formulari de compra:

Devolucions (a desplegar)

Política de Devoluciones
 • El consumidor i / o usuari disposarà d’un termini de 14 dies naturals comptats a partir de la data de recepció del producte per a la devolució del mateix sense necessitat d’indicar el motiu i sense incórrer en cap cost excepte les despeses relatives a l’enviament que seran assumits per part del consumidor i / o usuario.
 • Se s’estableixen les següents excepcions (entre altres) en l’exercici del dret de desistiment i que vénen recollides expressament en la Llei en matèria de consumidors i usuaris, que són:
 1. El subministrament de béns confeccionats conforme a les especificacions del consumidor i / o usuari o clarament personalitzats.
 2. El subministrament de béns que puguin deteriorar-se o caducar amb rapidesa.
 3. El subministrament de béns precintats que no siguin aptes per a ser retornats per raons de protecció de la salut o d’higiene i que hagin estat desprecintats després del lliurament.
 4. El subministrament de béns que després del seu lliurament i tenint en compte la seva naturalesa s’hagin barrejat de manera indissociable amb altres béns.

La devolució de l’import es realitzarà mitjançant el mateix mètode de pagament amb el qual l’usuari va realitzar la compra.
El producte retornat haurà d’estar en les mateixes condicions en què es va rebre, és a dir, en perfectes condicions i per descomptat no podrà trobar-se danyat, colpejat o amb proves fahecientes d’ús que impedeixin de nou la venda del mateix producte.
Per realitzar l’devolució del mateix s’ha de fer en el mateix punt de lliurament.


Devoluciones aceptadas:

El producte que ha rebut és defectuós

 • Una vegada que El Titular rebi el producte defectuós li lliurarà un altre igual. En aquest cas el canvi s’efectuarà sempre pel mateix article o referència, talla i color, en el mateix punt de lliurament, empaquetat de la mateixa forma en què el va rebre.
 • Producte que, per error, no respon al de la comanda:
 • El Titular assumirà les despeses de recollida del producte equivocat i nou lliurament de la comanda correcte.
 • El Titular sol·licitarà la recollida del producte en el mateix punt de lliurament, empaquetat de la mateixa forma en què el va rebre.

Devolucions
NO acceptades:

Productes personalitzats per encàrrec:

 • No s’admeten devolucions en el cas de productes confeccionats a mida per al client en talles, colors especials o personalitzats amb nom en virtut de l’article 45 de la Llei 7/1996, de 15 de gener, d’ordenació del comerç minorista. No s’accepten cancel·lacions d’aquest tipus de producte després d’haver confirmat la comanda. Si us plau, tingui en compte que aquests productes es confeccionen a mida i per encàrrec seguint les instruccions del client, de manera que el client correspon prendre les seves mesures correctament perquè no hi hagi cap problema. Només s’accepten devolucions en el cas que no haguem confeccionat el producte segons les instruccions rebudes en el formulari de la seva comanda o defecte de fabricació del mateix.

IMPORTANT: https://botigaextratimegirona.jhmsports.com no retornarà l’import o realitzarà cap reenviament de mercaderia mentre no s’hagi verificat la recepció i estat d’embalatge i accessoris de l’article objecte de la devolució. El preu a tornar és el que originalment figurava en la comanda.

Taula politiques (a desplegar)

Des de la nostra WEB et demanem encaridament que llegeixis totes les nostres pàgines d’informació legal, per la teva tranquil·litat i la nostra:
Política de privadesa | Avís Legal | Condicións de compra | Política de cookies | i Més informació sobre les cookies.
0
  0
  El seu Carret
  El teu carret està buitTorna a la botiga